Blauwdruk,
Praktijk voor Body Stress Release 
Utrecht

Last van pijn, moeheid, stijfheid, onrust, tintelingen, een slechte nachtrust, gespannen spieren, concentratieproblemen?

Body Stress Release kan uitkomst bieden voor deze en andere klachten.

Body Stress Release is een milde gezondheidstechniek die je lichaam stimuleert om vastzittende spierspanning los te laten. Aanhoudende spierspanning drukt op het zenuwstelsel, het communicatiesysteem in je lichaam. Dit werkt dan niet meer efficiënt. 

Als je zenuwstelsel meer ruimte krijgt, zullen je lichaam en het zelfherstellend vermogen beter functioneren. Veel klachten verdwijnen of verminderen hierdoor.

Body Stress Release is geschikt voor alle baby’s, kinderen en volwassenen en geniet een snel groeiende bekendheid door de vaak positieve en verrassende resultaten.

Ook zonder specifieke klachten is BSR een aanrader. Een behandeling geeft een heerlijke ontspanning die lang door kan werken.

Je mentale en lichamelijke incasseringsvermogen wordt groter, je ervaart vaak meer ruimte in je hoofd en in je lichaam en voelt beter aan waar je grenzen liggen.

Gun jezelf een 'reset' met Body Stress Release - terug naar de blauwdruk van je lichaam, een staat van optimaal functioneren.


In de zomermaanden: van praktijk aan huis naar praktijk in de tuin.
Voorlopig vinden de BSR-sessies plaats in een afgeschermd, overdekt gedeelte van de achtertuin. Dit is bereikbaar via de poort tussen huisnummers 11 en 13 in.
Op deze manier kan ik aan alle voorwaarden voldoen, die vanwege het corona-virus worden gesteld aan het uitoefenen van een contactberoep.

Het is een knusse plek vol frisse lucht, gefluit van vogels en zicht op groen.
Dit bevalt veel klanten zo goed dat ze hebben gevraagd of ik elke zomer hier de BSR-consulten ga houden.

Als het in september te fris gaat worden, wijkt de praktijk uit naar een ruimte op 't Goylaan 1. Ook hier wordt gewerkt volgens de richtlijnen van het corona-protocol dat door de BSRAN is afgegeven.

Body Stress Release Bilthoven, Utrecht, Praktijk Blauwdruk

KvK nummer: 61802077